Пичове, кажете кой ги прави тези фарове, защото моите и 2та клюмнаха много сериозно и в момента служат колкото да не ме спират полицаите, а аз ги свалих и ги гледах като индианец и незнам как да ги направя.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблеми с регулировката на фаровете на 146 и решение
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nikolchoni Покажи съобщениеПичове, кажете кой ги прави тези фарове, защото моите и 2та клюмнаха много сериозно и в момента служат колкото да не ме спират полицаите, а аз ги свалих и ги гледах като индианец и незнам как да ги направя.155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
Powered by ...sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от alfatras Покажи съобщениеАко са ти счупени водачите лошо!А на моя единия му свалих машинката за регулиране развъртях шиша(буталцето)максимално навън и ги нагласих така-сега са ми ок.Дано да разбра нещоAlfa Romeo 145 1997 1.4 TSpark 103 h.p.
Comment
-
свалянето на фара се оказа лесно но разглобяването му ми отне малко време поради причината че преди мен който я е ползвал я е удрял и фара е лепен запълван и т.н.2-та водача са счупени и направих 1 пробен като в пост на страница 4 и се оказа че ще е лесно, после при сглобяването според мен ще е по трудно,фара е лепен с нещо което се разтегля като дъфка, какво мога да сложа за да го залепя преди да сложа щипките или направо да го сглобявам?
Comment
-
Отдавна съм им хвърлил око на фаровете, но продължава да ме мъчи отлепването - това с горещия въздух звучи логично, но не се ли пукат стъклата при това нагряване, има ли чалъм някакъв?sigpic
Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535
Comment
-
Аз си измайсторих следното подобие на водачи от един мой детски комплект млад конструктор... Понеже имах един полуздрав фар та експериментирах на него. Вече тотално му светих маслото, но поне разбрах какво трябва и какво не трябва да се прави. Единственото ми питане е как вадите скапаната ябълка от жлебчето, без да го счупите. опитах да я изчовъркам всякак, ама точно там не се рони....иначе целия водач стана на прах...
(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Колеги , някой от Пловдив , Ст. Загора , Хасково , Димитровград абе на около 60-70км от Първомай има ли ,на който да му се занимава за направата на 3 комплекта мисля ,че са 3 фара ако не се лъжа ,а ако броим и този на колата стават 4 значи 3 или 4 комплекта всичко се плаща ?
Comment
Comment